Vásárlás, első látásra.

screenist

screenist

A legkonzervatívabb befektetőket is megmozgatja a Screenist

2019. március 08. - scrn

Mi is bizonyítaná jobban, hogy a Screenist tökéletesen illeszkedik az állandóan változó óriáspiachoz, minthogy a világ talán legkonzervatívabb befektetőit felvonultató elitkonferencia, a Ritossa is nyit a az új technológiákban rejlő lehetőségek, ezáltal a Screenistre felé is?

io.jpg

A Dubaiban idén március 2. és 4. között tartott Ritossa Family Office Investment Summit igen komoly eseménynek számít, több mint 4 trillió dolláros befektetői vagyon képviseletét képzeljük el. A Screenist színeiben Jason King, a Flashcoin egyik atyja és a CGS Group vezető partnere látogatott el a konferenciára, így aztán őt kérdeztük a legfrissebb befektetői trendekről és persze a Screenistben rejlő piaci potenciálról.

“A családi vagyonkezeléssel foglalkozó family office-ok meglehetősen konzervatívnak számítanak crypto-ügyben, ugyanakkor főként az újabb, második generációs office-ok nyitnak a friss lehetőségek felé, miközben persze a hagyományos területekre fókuszáló cégek is érdeklődéssel figyelik az újabb alternatívákat. Elég belegondolnunk: az esemény fókuszában az újgenerációs pénzügyi megoldások és a tőkebefektetések jövője állt, közben viszont… a blockchain és a crypto is terítékre került ebben a nagyon is hagyománytisztelő, konzervatív közegben. Az érdeklődés pedig igen komolynak bizonyult” - mondja Jason, aki maga is jelentős befektetői háttérrel rendelkezik, ha cryptopénzről és blockchainről van szó.    

Érték a kapcsolat és az újgenerációs vásárlás

A konferencia elsősorban a kapcsolatépítésről szól néhány izgalmas kerekasztal-beszélgetéssel és előadással fűszerezve, a blockchain-rajongók számára éppen ezért izgalmas fejlemény, hogy Tim Draper Bitcoin-titán és VC-óriás is részt vett az eseményen, az általa vezetett beszélgetés és előadás pedig komoly érdeklődésre tartott számot. “Nos, az, hogy ő részt vett egy ilyen kaliberű konzervatív eseményen, már önmagában beszédes. Draper szívügye a bitcoin és az újgenerációs vásárlás” - mutat rá King.

“Egy 100 milliárd dolláros iparágról beszélünk, és a Screenist tökéletesen pozicionált termék a dinamikusan növekvő piaci igény kiszolgálására. A Ritossa keretében számos olyan family office-szal is volt alkalmam találkozni, amely rendkívül konzervatív befektetői területeken mozog, némely ezek közül akár 80 különböző iparágban érdekelt, ami elképesztő színes portfoliónak számít.

Ők is teljes mértékben átlátják a kiskereskedelemben zajló változásokat: figyelik, ahogyan Victoria’s Secret kaliberű óriások zárják be fizikai boltjaikat, egyre több nagy márka csökkenti fizikai lábnyomát és nyit új piaci lehetőségek felé. Mindenki tudja, hogy az emberek gyűlölik a reklámokat, így aztán komoly érdeklődést figyelhetünk meg az új technológiák iránt, a mesterséges intelligencia és a big data hatalmas témák, a blockchain pedig egyre szélesebb réteg számára kínál értékes, átlátható alternatívát. A Screenist tökéletesen illik egy már meglévő vásárlási ökoszisztémába, és főként azon befektetők számára vonzó lehetőség, amelyek nagyobb piaci területet kívánnak uralni.”   

A családi vagyonkezelők, vagyis a family office-ok lényegesen másfajta kockázatkezelői attitűddel rendelkeznek, mint amihez más területeken szokhattunk, számukra különösen fontos, hogy biztonságban tudhassák befektetéseiket. Jelenleg épp csak elkezdték az újabb piaci lehetőségek feltérképezését, a régiót jellemző kevésbé szerencsés piaci körülmények miatt ugyanis eddig vonakodtak a nyitástól. Amint a blockchain-színtér bizonyítja, hogy érdemes ebbe az irányba mozdulni, a family office-ok is egyre nagyobb arányban kötelezik el magukat a dinamikusan növekvő iparág mellett.

A lényeg az, hogy a Screenist a spektrum megfelelő végén áll, és a legkülönbözőbb területekről mutatkozik igény az általa kínált potenciálra. Kell egy kis idő ahhoz, hogy a tech-színtér nagyjaihoz is eljussunk, miközben számos iparág képviseletében várunk nemzetközi befektetőket” - mondja Jason King.

A bejegyzés trackback címe:

https://screenist.blog.hu/api/trackback/id/tr4014676542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása